Single reizen

Datingsites vergelijken

Ben je vrijgezel, maar wil je toch graag op vakantie? Geen probleem! Er zijn diverse reisorganisaties die speciale single reizen aanbieden. Sommige reisorganisaties bieden hun reguliere reizen ook aan in een single variant. Een single reis is dan ook niet veel anders dan deze reguliere reizen. Het verschil is dat de reizigers die deelnemen aan deze single vakanties (voornamelijk) single zijn. Ze kennen dus ook niemand anders in de reisgroep. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en dat maakt dit type reizen zo leuk.
Veel succes met de keuze uit alle ontzettend leuke reizen!

Estivant

Single reizen specialist | Estivant singlevakanties

Winnaar beste reisorganisatie 2019 met een 9,0 op Reisgraag.nl. Tot 6 weken voor vertrek je single vakantie kosteloos annuleren. Bekijk nu alle singlereizen.

Lees verder »
Fox

Single reizen | In groepsverband 'alleen op vakantie' » FOX

Single Reizen ✓ Kwaliteit En Betrouwbaarheid Van De ANWB ツ ✓ Van A Tot Z Verzorgde Rondreizen & Strandvakanties » Klanten Beoordelen Onze Reizen Met Een 8.3 ❤

Lees verder »
Kras

Singlereizen, samen alleen op vakantie | Kras

Vier samen met andere singles gezellig vakantie op een ongedwongen manier. En voor een zeer scherpe prijs. Single reizen boekt u eenvoudig op Kras.nl.

Lees verder »
Shoestring

Single reizen

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Door te werken met verschillende leeftijdsgroepen, zit er altijd wel een leeftijdsgenootje bij je in de groep.

Lees verder »
Singlereizen.nl

332 Single reizen, Groepsreizen en Single vakanties

Singlereizen.nl heeft het grootste reisaanbod Single reizen, Groepsreizen, Singlevakanties en vakanties voor alleengaanden, singles en vrijgezellen. Welke vakantie kies jij?

Lees verder »

Single reizen steeds populairder

Dat er inmiddels al vijf organisaties zijn die single vakanties aanbieden én het grote aanbod van deze organisaties laat zien dat deze reizen enorm populair zijn. Wat een single vakantie zo leuk maak is dat je veel nieuwe mensen leert kennen. Maar dit zijn niet zomaar mensen, deze mensen hebben namelijk dezelfde interesse als jij. Wanneer je een wintersport single reis boekt, ga je namelijk op vakantie met mensen die ook houden van de sneeuw. De kans dat er een klik is, is dus vrij groot!

Single reizen zijn voor iedereen

De organisaties bieden verschillende type single vakanties aan, naar uiteenlopende bestemmingen en voor diverse leeftijdsgroepen. Zo kun je kiezen voor een single vakantie naar Bali met personen die in dezelfde leeftijdscategorie vallen als jij. Óf voor een zonvakantie naar Italië, of een wandelvakantie naar Spanje. Er is onwijs veel aanbod! Twijfel je nog of single reizen iets voor jou is? Wij helpen je een handje. Hierboven hebben wij de verschillende reisorganisaties die single reizen aanbieden op een rijtje gezet. Kijk eens op hun websites wat ze te bieden hebben.
Laat ons je één ding zeggen: de reizen zien er niet verkeerd uit!